Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

NEXT TOP MODEL....εμπλουτισμένο!.


Και αφού πέρασε εκείνη η εφιαλτική περίοδος προεκλογικών εκπομπών και είπαμε πως θα ηρεμήσουμε οι άνθρωποι, να ' σου και...ετέρα προεκλογική περίοδος!!! Τι αμαρτίες πληρώνω η πεντάμορφη; Να μην ηρεμήσει δηλαδή για λίγο ένας άνθρωπος, να του κάνουν τα νεύρα τσαταλόκροσα. Και όλα αυτά γιατί ο κυρ Κώστας μετά την παταγώδη αποτυχία του, αφού κανείς δεν πίστεψε ότι μπορεί να πάρει τα...πόδια του και να κάνει βήματα μπροστά, που τόσο πολύ ήθελε, πήρε των οματιών του και γειά σας. Που πάτε κύριε; Έτσι, ελαφρα τη καρδία, θα αφησετε ανεγκέφαλη ...συγνώμη, ακέφαλη αυτη την ιστορική ...παράταξη; Την παράταξη που έχει να κάνει αλλαγές, από τότε που ο Νώε πήγε την κιβωτο για σέρβις στου Σκαραμαγκα; Την παράταξη που φιλοξενεί στους κόλπους της στελέχη όπως η κ. Φουντουκίδου και ο κ .Ανδρεουλάκος; Στελέχη που θα φέρουν πίσω τον μαρμαρωμενο βασιλιά;Την παράταξη που έκανε σημαία της την ταινία ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ; Φρενο!!! Που πάς κύριε με την εσωκομματική σταθερότητα παραμάσχαλα; Έτσι απλά ανακοινώνεις ότι δεν θέλεις να είσαι άλλο αρχηγός - αν και δεν νομίζω να το ήθελε και ποτε!!! Και τότες ήταν που έγινε το απερίγραπτο. Το φιλελεύθερο κόμμα της προοδευτικής (???) κεντροδεξιάς ανακαλύπτει εμβρόντητο ότι αδυνατεί να βρει τρόπο να ανακηρύξει τον επόμενο υποψήφιο, για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο ...Φρεντ Αστέρ. Μην να είναι με εσωτερική ψηφοφορία, μην πρέπει να ψηφίσει η βάση, μην είναι οι κάμποι και τα ψηλά βουνά; Μετά άπό πολύπλοκες εσωτερικές διεργασίες δημοκρατικής διαπλοκής το θέμα ήρθε να λύσει η εκπομπή ορόσημο στην ελληνική τηλεόραση (μετα τη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ για να΄μαστε ξεκάθαροι!): next top model. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν διεξοδικά, ούρα, αίμα, ηπατικές και ορμονολογικές. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τα επίπεδα ουρίας. Όποιος είχε τα ψηλότερα έμπαινε στο...σπίτι. And the nominees areeeee:
Η Ντόρα, ή κοντάλα ή νταρντανομπεμπέκα. Κόρη γνωστού καλοπροαίρετου και γλυκομίλητου τύπου ο οποίος εκτινάσει με χάρη τον ώμο του όταν εξανίσταται.
ο Αντώνης, ή μπέμπης ή μπούμπης. Φιλόξενος τύπος με έντονη συνήθεια να ανοίγει τα σύνορα σε κουτσούς-στραβούς.
ο Δημήτρης, ή Ντίμης ή Καγκελάριος, έχει γοητεύσει με την αποτελεσματική ανικανότητά του και όνειρεύεται συντριβάνια και κάγκελα, ανεξάρτητα από το τι έχει φάει για βράδυ.
ο Ψωμιάδης, ή Νομάρχης ή ...Ζορό είναι η έκπληξη αυτού του διαγωνισμού αφού έχει τόσες ελπίδες να περάσει στις φιναλίστ όσες και η Πετρούλα να γίνει συμπαρουσιάστρια του Lary King!
O Ant1 ανέλαβε τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού διαγωνισμού καταρτίζοντας μια εξεταστική επιτροπή που θα περάσει τους υποψηφίους από κόσκινο:
Βάνα Μπαρμπα: πρώην ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ, ηθοποιός, μα πάνω από όλα...ΜΑΝΑ (του Παπαδιαμάντη)
Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πολιτικός και image maker του..επιτυχημένου κυρ Κώστα
Φιλιώ Πυργάκη: γνωστή αοιδός πανηγυριών και άλλων happenings με δυνατό ρεπερτόριο στα τσάμικα
Χάρης Σιανίδης: στυλίστας φέρων μπουτουνιέρες μεγέθους ζαρντινιέρας, προαγωγός χαμηλών τόνων
Την προετοιμασία των τεσσάρων υποψηφίων έχουν αναλάβει τα κέντρα αισθητικής ΠΡΙΝΟΥ τα οποία θα βοήθήσουν στον αισθητικό καλλώπισμο με υπηρεσίες αποτρίχωσης μασχάλης -μύτης, botox αυτιών φτέρνας και θεραπείες με Όζον από το συνεργάτη τους γιατρό κ. Φικιώρη.
Τα μαλλιά, και γενικότερα τις τρίχες που θα ακουσουμε έχει αναλάβει το Κομμωτήριο NITSA COUIFFURES στο Ζεφύρι.
Τα νύχοπόδαρα των 4 φιναλίστ φροντίζει το στούνιο PARA-NYHIDA BEAUTE.
Τα κουστούμια των καλλίγραμμων μοντέλων έχει επημεληθεί η KARNAVALI COSTUMES ενώ τα μαγιώ είναι μια ευγενική προσφορά της XETSIPOTI BATHING SUITS...
Οι υποψήφιοι μεχρι τη μεγάλη βραδυά που θα γίνει στο ξενοδοχείο RIGILIS RESIDENCE SUITES απαγορεύεται να κάνουν δηλώσεις στα μέσα, και στα..έξω.
Χορηγός της μεγάλης βραδυάς θα είναι η BAHALO S.A, η οποία θα παραδώσει στον μεγάλο νικητή μια λαϊκή...επιταγή!
Ο καλύτερος θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με το γραφείο μοντέλων και συνοδών ND και την δυνατότητα να δοκιμάσει της δυνάμεις του στον τιτλο MISS/MISTER PRIME MINISTER που θα γίνει σε 4 χρόνια στο VOULI RESORT.
Ήρθε όμως η ώρα να δούμε τους 4 υποψηφίους με μαγιό και να ακούσουμε τις απαντήσεις τους στις ερωτήσεις της επιτροπής
Το Νο 1 από την λεβεντογέννα Κρήτη είναι η Ντόρα: μιλάει κρητικά, έχει δικό της μποστάνι στα... Ζωνιανα και της αρέσει το...γαμοπίλαφο. Αν νικήσει το διαγωνισμό θα κάνει τα πάντα για να ξηλώσει όσους μισουν τον...Δρακουμέλ. Πιστεύει ότι ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος αν πιάσει γλεντοκόλα τους Καραμαλήδες. Η Ντόρα φοράει ένα ολόσωμο χρυσό, κοφτο στους γοφούς ώστε να αναδεικνύει τις δυνατότητες της...περιφέρειάς της...
Την ερώτηση θα απευθύνει ο κ. Σιανίδης: Πες μου Ντόρα γιατι θέλεις αυτό τον τίτλο?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: θα μπορούσα να διαλέξω κατι σε Γεωγραφια που είμαι πολύ δυνατή?
Το Νο 2 από την όμορφη Καλαμάτα είναι ο Τόνης ή Αντώνης. Ο Τόνης είναι άτομο κοινωνικό και του αρέσει να ανακατεύει τον ..τόπο. Πιστεύει ότι έχει ταιριάστιες δυνατότητες. Αυτό που τον στενοχωρεί είναι ότι δεν το πιστεύουν και οι ...άλλοι. Ο Τόνης φοράει στρινγκ μαγιώ που τονίζει διακριτικά τα...μάγουλα, με σπασουάρ κεντημένο όλο παγιέτα. Όνειρο του Τόνη είναι να παντρευτεί επιτέλους η Barbie τον John-John...
Την ερώτηση θα απευθύνει η κ. Μπαρμπα: Τόνη τι είναι για εσένα η ..παράταξη;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ......(κλαίει)...........(φυσάει μύτη - πρέπει να έχει ρινίτιδα)....ξανακλαίει...ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
To No 3 από την ορεινή Αρκαδία είναι ο Ντίμης, το μελαγχολικό αγόρι. Ο Ντίμης αγαπάει τα γάργαρα νερά και τα πολλα κάγκελα, μισεί την αλήθεια και λατρεύει το θέατρο. Αν παρει τον τίτλο ορκίζεται ότι δεν θα βγάλει το στέμμα από το κεφάλι, ούτε με εγχείρηση, γιατί χρονια τώρα ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Ο Ντίμης φοράει ένα μαγιό κολητό τύπου λαστεξ, στο χρώμα του πάγου, το οποίο είναι διαφανές από ...πίσω για να δώσει σε όλους τους...ουραγούς του, το μήνυμα της απόλυτης διαφάνειας.
Την ερώτηση θα απευθύνει ο κ. Βαρβιτσιώτης: Ντίμη τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μου το είπε η κ. Σουλτάνα, η γυναίκα του περιπτερά, που διαβάζει τη φτέρνα...
Και last but not least ο δικός μας Ζορό, το αγόρι από τη φτωχομανα Σαλονίκη. Ο Ζορό αγαπάει τα άλογα και ότιδήποτε επιδέχεται καβαλικέματος, από μουλάρι μέχρι ...καλάμι. Είναι τύπος ονειροπόλος και πιστεύει ότι θα πάρει τον τίτλο. Εμείς πάλι πιστεύουομε οτι θα παρει ...κατι άλλο. Ο δικός μας Ζορό φοράει ένα ολόσωμο μαγιώ δεκαετίας '20 , μαύρο σατέν, με στοιχεία δαντέλας γκιπούρ. Ο Ζορό αν δεν βγει ...σκασίλα του. Οι καρντάσηδες θα τον ξαναψηφίσουν γιατί δεν είναι ντεμεκ τυπάκι...
Την ερώτηση θ απευθύνει η κ. Φιλιώ Πυργάκη: Πες μας εκδικητη ΖΟΡΟ, ποια είναι η αγαπημενη σου παροιμία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτός με την τρελάρα του γεμίζει την κοιλάρα του
Ευχαριστούμε τους 4 φιναλίστ και παρακαλούμε να αποσυρθούν στα καμαρίνια για να ψηφίσει η επιτροπή το ΝΕΧΤ ΤΟP MODEL της ND...
Διάλειμμα για σύντομες 2ωρες διαφημίσεις και επιστρέφουμε για τα αποτελέσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου