Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΙΑ BEYONCE KAI ΠΟΙΟΙ U2.....!!!!



Σύντροφοι, συντρόφισσες, κακόβουλοι εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους θα απαριθμήσω, συνέβαλαν ανασταλτικά στη συγγραφική μου δραστηριότητα,αφήνοντας το blog μου αλάλου και αφώνου, γωνία, δια ολίγας ημέρας! Άπό τη μια ο δαίμων του διαδικτύου που παρεμπόδιζε την πρόσβασή μου στο internet με υστεροβουλία και απαράμιλλη κακεντρέχεια αρνούμενο οποιαδήποτε πρόσβαση μου με ειδεχθές μένος. Από την άλλη ένα εορταστικό τετραήμερο κεφαλαλγίας, απόρροια του φανταστικού αυτού καιρού που ταλανίζει εδώ και δύο εβδομάδες την πολύπαθη πατρίδα μας, η οποία με ανάγκασε σε ένα διαρκές χαπάκωμα δίχως πισωγύρισμα. Τέλος η επιστημονική μου δεινότητα εις τον χώρο της Ψυχολογίας που επέβαλε την ενασχόλησή μου με πολλαπλά συγγράμματα και άρθρα ουτως ώστε να ανταποκριθώ στας απαιτήσεις σεμιναρίων προς τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς της πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσης, που απασχόλησε με εγωιστικό τρόπο τα ακροδάκτυλά μου. Αφού εξεπέρασα όλους αυτούς τους σκοπέλους και τις...Σκιάθους, επιστρέφω για να σας μεταφέρω πικάντικές λεπτομέρειες από το μουσικό γεγονός της χρονιάς. Θα σκεφθείτε με το απλό και λαϊκό σας μυαλό ότι θα αναφερθώ εις την μελαμψήν -προς το αρπαγμενο στο γκρίλ- χονδρομπούτα Beyonce που θα επισκεφθεί την χώρα μας το Νοέμβρη...λάθος. Τότες, θα πείτε, θα αναφερθώ εις τους U2 που θα έρθουν το Σεπτέμβρη του 2010 - πρώτα ο Θεός- για να στολίσουν με τας μελωδικάς φωνάς τους τον αττικό ουρανό. Λυπάμαι χάσατε...Εγώ σεμνά και ταπεινά αποφάσισα να καλύψω με σκεπτικισμό και συγκρατημένο ενθουσιασμό την περιοδεία των μελών του συγκροτήματος ND (Nea Dimokratia) οι οποίοι αφού δεν τα βρήκαν με την EKLOGES RECORDS αποφάσισαν να κάνουν σόλο καριέρα. Το τετραμελές γκρουπ μέχρι σήμερα έκανε... πλάτες και φωνητικά στον Bary White της ελληνικης σκηνης KOSTAS, τώρα όμως που ο KOSTAS εγκατέλειψε το γκρουπ για να μπει στην απεξάρτηση, λόγω overdose αποτυχίας, ο καθένας αποφάσισε να πάρει είτε τα βουνά (που θα ήταν και το σοφότερο) είτε το δρόμο του. Έτσι ο DIM AVRAMO ωραίος της υπόθεσής, η DORA BAK, το κορίτσι Τσατσέκνο, ο TONY SAM το ..λαρύγγι και ο BRED THE ZORO χωρίσαν τα τσανάκια τους προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική μουσική σκηνή (IGLOO 4 ATOMΩΝ).
Ο DIM AVRAMO ξεκίνησε την προσπάθειά του με το GREECE TOUR 2009 "ME THE LEADER YOU THE LOSERS", προωθώντας το προσωπικό του CD-Single FOUNTAINS EVERYWHERE. Το promo tour ξεκίνησε από την γενέτειρα του DIM το Ελληνικό Αρκαδίας, με το concert bus του DIM που είναι έτοιμο να του προσφέρει κάθε άνεση: 3 τουαλέτες (η μια με μπιντε), 4 συντριβάνια με χρυσοποίκιλτα κάγκελα, ειδικό χώρο φιλοξενίας των DIM GROUPIES και relax room για να χαλαρώνει ο καλλιτέχνης πριν βγει στη σκηνή, και να κάνει τις απαραίτητες γαργάρες με αυγά (από κότα καφέ, γαλανομάτα, Σκορπιό στο ζώδιο με ωροσκόπο στο Λέοντα). O DIM είναι έτοιμος να κατακτήσει την ελληνική show biz τραγουδώντας μόνο για τη...βάση (τηs Σούδας???). Το προσωπικό του styling έχει επιμεληθεί ο Χριστόφορός Κοτέντος και περιλαμβανει άνετα σύνολά τύπου ολόσωμα κολάν με λαμε στοιχεία, με έμφαση στα ..τρυφερά του αοιδού αφήνοντας υποννοούμενα για την σεξουαλική απελευθέρωση των νεολαίων. Όλα τα σύνολα φέρουν περίτεχνα λογότυπα του promo tour DIM THE GOD, VOTE ME OR ...ELSE κλπ!
Η DORA BAK έχει επίσης ξεκινήσει το δικό της promo tour για το νέο της προσωπικό CD ALBUM "OH FATHER, WHERE ARE YOU". Το promo της DORA, WINTER 2009 DORA FOREVER, ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία όπως δήλωσε ο πατέρας της καλλιτέχνιδός, ο οποίος είναι και manager της, και ευχήθηκε....καλή επιτυχία και στα άλλα τρια μέλη της διαλυμένης μπαντας του΄Δήμου. Η DORA ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής έχει συμπεριλάβει στο αλμπουμ της και τραγούδια με ελληνικό στίχο στοχεύοντας σε ένα ευρύ κοινό. Μεγάλη επιτυχία σημειώνει ήδη στα ελληνικά ραδιόφωνα το ΦΤΟΥ ΜΟΥ - ΦΤΟΥ ΜΟΥ", το οποίο συνέθεσε αποκλειστικά για την νεαρή αοιδό το γνωστό μέντιουμ, ψυχοερευνητης , βασκανιονίκης...Χορταρέας. Το προσωπικό styling της DORA ανέλαβε η εταιρεία ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ρούχα για ..εύσωμες), δημιουργώντας ρηχτά και αερινα κομμάτια που θα αναδείξουν τις ενωποιημένες καμπύλες της τραγουδίστριας. Η DORA, σε αντίθεση με τον DIM δεν περιοδεύει με PROMO BUS αλλά με ειδικά διαμορφωμένο αραμπά, σε μια σημειολογική (ή σημειο...παράλογη) κίνηση να δείξει πόσο κοντα στη μουσική...βάση βρίσκεται.
Ο TONI SAM ή TSAPELAS λάνσαρε πρόσφατα το πρώτο του CD με τίτλο "VODKA...TONY" δίνοντας ένα μαρξιστικό τόνο στο δικό του OCTOBER 2009 PROMO "messinia for ever". Ο TONY το αγόρι της διπλανής πόρτα (πάντως δίπλα μου μένει ο παπα-Μιχάλης...) θέλει να τον αγαπήσει το μουσικό του κοινό και είναι έτοιμος να κάνει τα παντα για την καριέρα του. Αυτό που γοητεύει το κοινό του TONY είναι ένα ανεμοσκορπισμένο βλέμμα που δυσκολεύεται να κεντράρει και δίνει έναν ανέμελο τόνο στο look του. Το styling του ΤΟΝΥ έχει αναλάβει η Αλβανική κοινότητα Μεσσηνίας, σαν μια ύστατη πράξη ευγνωμοσύνης που την κουβάλησε στην Ελλάδα πριν χρόνια με τεράστια επιτυχία, δίνοντας στο group ND την μεγάλη επιτυχία, τότε , "ΚOUTSI, STRAVI STON AGHIO PANTELEIMONA". O TONY βλέπει πολύ ανταγωνιστικά τη φετεινή μουσική δουλειά της DORA και δήλωσε στο ROLLING STONE (σελ 11) ότι δεν θα διστάσει να κάνει και αλλαγή φύλου, αρκεί να την κατατροπωσει στα charts της Καλάμάτας... Για το λόγο αυτό ο προσωπικός τους επιοινωνιολόγος κ. Κασπίρης (ο οποίος ντύνει και την..Μενεγάκη...) έχει συμπεριλάβει στην γκαρνταρόμπα της τουρνέ του ΤΟΝΥ, πολλά σύνολα deux pieces, τύπου φούστα μπλούζα, μπουστάκι κολλάν...ξώφτερνα και κασμιροφανέλες με swarovski.
Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς για το πιο cult μέλος αυτού του γκρούπ τον BREAD THE ZORO. Το προσωπικό του στυλ έχει συνταράξει το Καρνεγκι χωλ, το Μαρακανά (ΓΚΡΊΛ) και το ...HOLE OF FAME...Ντυμένος ή Ζορό, ή Στρουμφάκι ή Μαγια η Μέλισσα, ο Θεσσαλονικιός performer ξεκίνησε την περιοδεία του "ZORO" WINTER KA-TOUR ANAFIGOUME δηλώνοντας σίγουρος για την ειτυχία του συλλεκτικού του CD με τιτλο "fuck the trends". Είναι χαρακτηριστικη η δήλωση συμπαράστασης του βρετανού, μπαρού τραγουδιστη των Sex Pistols προς τον αντικομοφρμιστή καλλιτέχνη, για τον οποίο συνέθεσε και το κομμάτι ANARCHY IN ND, το οποίο έχει βατέψει τα play list όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Λεστενίτσας Ημαθίας. Ο BREAD THE ZORO αρνήθηκε να ναυλώσει λεωφορείο για την περιοδεία του, και σε μια κίνηση έκδηλης οικολογικης πολιτικής, νοίκιασε ένα μουλάρι (τον Ζάκουλα) και ένα γαϊδουρι (τη Ζήνα) που θα τον συντροφεύσουν, σαν απλο και μόνο καουμπόυ, στον μοναχικό του ανήφορο προς τη δόξα (Δράμας). Ο BREAD THE ZORO θα αφιερώσει τις εισπαράξεις από τη συναυλία που θα δώσει στο κέντρο τα ΑΓΡΙΜΙΑ (Πλατεία Μεταξουργείου) σε όλους εκείνους που κοιμούνται και ξυπνάνε με την έγνοια των διαλυμένων ND. Ενώ σε παγκόσμια πρώτη θα τραγουδήσει το new entry : MAMA'M H VRISI... STAGE
Υπάρχει η σκέψη, που ανατριχιάζει ακόμα και ...σπανό, οι τέσσερις καλλιτέχνες να δώσουν μια κοινή συναυλία στο RIGILIS STAR DE FUNS σαν φόρο τιμής προς τον απερχόμενο τραγουδιστή KOSTAS. Καλά ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι η συναυλία θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο με την εκτέλεση (στα 10 μέτρα...) του άσματος υμνο των ND groupies "WE ARE....NOT...THE CHAMPIONS". Τα εισιτήρια για τις συναυλίες των 4 καλλιτεχνών διατίθενται δωρεάν από το e-rezilikitickets.com. H προπώληση των μαγικών χαρτακίων...δεν πρόκειται να αρχισει!!! (ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ SMS ΣΤΟ 696969 ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ: ND TOUR...κενο...ΡΟΜΠΕΣ, και κέρδισε μια συλλεκτική αφίσσα του αγαπημένου σου συγκροτήματος, που θα κάνει πάλι επιτυχία, όταν ο γιός του KOSTAS θα διεκδικήσει την αρχηγία, για τον ίδιο αξιοκρατικό λόγο που τη διεκδίκησε και ο μπαμπάκας του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου