Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΔΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΗ


Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Σήμερα οι χτεσινοί φιναλίστ του MISS DEBATE 2009 θα διαγωνιστούν στην κατηγορία ΤΑΛΕΝΤΟ. Ο Κώστας και ο Γιώργος θα μας δώσουν σήμερα την ευκαιρία να γνωρίσουμε τι είναι αυτό που μπορούν να κάνουν με επιτυχία (παρακαλω όχι κακεντρεχη σχόλια!!!). Ο Κώστας, ως κάτοχος του προηγούμενου τίτλου θα ξεκινήσει πρώτος. Μας αποκαλύπτει ότι αυτό που ξέρει να κάνει με μοναδικό τρόπο είναι ..βήματα: δύο μπροστά, τρια πίσω, ένα πλάι...στροφή και ξανα μανα βήματα μπροστα! Είναι εμφανές ότι ο Κώστας έχει μια φοβερή κλίση στο χορό .Όλα στη ζωή, όπως μας εκμυστηρεύτηκε σήμερα, είναι θέμα βημάτων. Πρέπει να προχωρήσουμε,να κάνουμε βήματα μπροστά. Ο Κώστας έχει τελειώσει τη σχολή χορού ΤΟ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ και θέλει να πιστεύει ότι μια συμμετοχή του στο SO YOU THINK YOU CAN... RULE θα τον έφερνε στην πρώτη θέση. Αγαπημένος του χορός είναι ο Συρτός, γιατι οι μεγάλες ταχύτητες τον αποσυντονίζουν. Είναι πεπεισμένος οτι ο Φρεντ Αστέρ και ο Μεταξόπουλος μπροστά του ωχριούν.
Ο Γιώργος από την άλλη, έχει ένα πολύ χαριτωμένο τάλαντο. Του αρέσουν τα μαγικά. Έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Χαρη Σιανίδη-Πότερ και με σκληρη δουλειά έχει φθάσει σε ένα υψηλό επιπεδο μαγικών δεξιοτήτων. Στο παρελθον είχε και κάποιες άτυχες στιγμές, όπου πειραματιζόμενος με το αγαπημένο του χόμπυ, τη μια έκαψε τη γιαγια στη φουφού και στην άλλη εξαφάνισε την εξαδερφη του Τιτίκα. Παρόλο που ο άνδρας της Τιτίκας τον ευχαριστεί για αυτό, είναι κατι που τον έχει σημαδέψει. Ο Γιώργος λοιπόν φοίτησε με επιτυχία στην ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΣΧΟΛΗ και είναι έτοιμος να κάνει τα απίθανα: αποκατάσταση ελληνικής οικονομίας, διανομή χρημάτων κατ'οίκων, με τη βοήθεια της ACS, καθώς και -αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό- πάταξη της διαφθοράς!
Οι δύο φιναλίστ μας αποκάλυψαν ότι πέρα από τις μεγάλες διαφορές τους, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Αγαπούν σφόδρα την ίδια γυναίκα, και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Ο ένας να χορέψει τη Ζιζέλ, έχοντας τον ομώνυμο ρόλο και ο άλλος να εξαφανισει την Ακρόπολη (κάτι ήξερε ο κ. Γαβράς, αλλά ...)
Οι ρεπόρτερ των καλλιστείων έψαξαν και βρήκαν τη γυναίκα του πάθους και την έφεραν στο στούντιο για να έχει την ευκαιρία να δει τι μπορούν να κάνουν για εκείνοι οι δύο ...μνηστήρες. Το όνομά της είναι Δάρα (από το Ελλαδάρα)***. Η Δάρα είναι μια καλή κοπέλα, από ιστορική οικογένεια. Τα τελευταια 2000 χρόνια και , μένει Μέσης Ανατολής και Μεσογείων γωνία, και είναι σε διαρκή κόντρα με τη γειτόνισσά της Κία (από το Τουρκία), που θέλει να κολυμπαει στην πισίνα της, πιστεύοντας ότι είναι δικιά της. Εύκολη δεν θα την έλεγες. Το πνίγει μεν το κουνέλι, αλλά είναι σταθερη. Η ερωτική της ζωη περιλαμβάνει συγγενείς του Κώστα και του Γιώργου, με χαρούμενο διάλειμμα έναν Βενιζέλο και έναν Καπόδίστρια. Η Δάρα είναι μια φτωχή πλην όμως τίμια κοπέλα, με έντονο ταμπεραμέντο και ολίγον δολοπλόκα. Χρόνια πάλευε να την βάλουν στην παρέα τους τα κοριτσάκια Νία(Γερμανια), Λία (Γαλλία), Τάλια (Ιταλία), αλλά οι γκιόσες την σνομπαρανε γιατί ήταν μονίμως ταπί. Το 1981 τα είχε μπλέξει με έναν πουρό πρόγονο του Κώστα που ανάγκασε τις σνομπ κυρίες να την βάλουν στην παρέα τους. Έκτοτε...την πάνε καρότσι: Όχι αυτό το φόρεμα θα βάλεις, όχι έτσι θα καλλιεργείς τα μπαμπάκια, όχι, αυτα τα λεφτα θα έχεις και πάει...κ-λαίγοντας. Ο Γιώργος τα είχε παλια μαζί της για 20 συναπτά έτη. Στην αρχή ήταν καλός μαζί της. Και να τα δείπνα σε ρομαντικα εστιατόρια της αλυσίδας ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ GOURMET και να τα ταξίδια, και να τα δωράκια. Κάποια στιγμή άρχισε να της κάνει νερά. Της έτρωγε λεφτά, τη φλόμωσε στα μούσια και την παράτησε γιατι τον ξελόγιασε μια Σία (από το Εξουσία). Και μια ωραία μέρα αγανακτησμένη του ρίχνει μια ωραία και παχιά-παχιά χυλόπιτα. Πανω στην ερωτική απογοήτευση την βρίσκει ο Κώστας. Και να τα γλυκόλογα και να οι τουλούμπες και εγώ θα σε αποθεώσω κουκλάρα μου, εγω θα σου βρω δουλειά, εγώ θα σου δώσω λεφτα να κανεις τα γούστα σου, και άλλα τέτοια... Όμως και εκείνος ήθελε να την εκμεταλευτεί. Τη διακόρευσε, τις εφαγε κάτι οικοπεδάκια που είχε στο Βατοπέδι, τις πήρε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές SIEMENS από το σπίτι, τις έκαψε και κάτι γλάστρες στην Πάρνηθα και την Πεντέλη... Κοινώς την ξεκατίνιασε. Απηυδισμένη η μικρη παιδούλα έδωσε στον Κώστα να καταλάβει ότι αρκετα τον ανέχτηκε. Τώρα μόνη και ανέμελη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο Γιώργος και ο Κώστας όμως την θέλουν, την ποθούν σαν κολασμένοι. Κάνουν τα πάντα για να διαλέξει πάλι έναν από τους δύο. Έσφαλα λέει ο Κώστας, αλλά θα κάνω βήματα μπροστά (μα πίσω δεν έχει καλέ μου έχεις βρει τοίχο). Θα είμαι υπεύθυνος και θα σε κάνω πάλι βασίλισσα. Μην σκιάζεσαι, της λέει ο Γιώργος. Εγώ θα σου βρω δουλειά, θα σου δώσω όσα λεφτα δεν έχεις δει στη ζήση σου ολάκερη, στην ανάγκη θα δουλέψω και πηλοφόρι.
Στις 4 Οκτωβρίου εκδικάζεται το διαζύγιο της Δάρας με τον Κώστα. Ο Γιώργος θα πάει να της συμπαρασταθεί, μήπως και την ώρα που θα κλαίει στον ώμο του για την αποτυχημένη σχέση της μπορέσει και την τουμπαρει και της τον ..εκουρνιάξει.
Όχι αγάπες μου, μας κερατώσατε, μας κοροϊδεψατε, μας κατακλέψατε και τώρα θέλετε να γυρίσετε πάλι στην αγκαλιά μας? Άνδρες! Αλλά τι να περιμένεις από έναν που θέλει να χορεύει και έναν που πιστεύει ότι θα βγαλει λαγούς από τα μανίκια του. Να πάτε στο τσίρκο MEDRANO και να αφήσετε τη Δάρα μόνη...Και εδω πέφτει Δεσποινούλα Βανδή " Περνω και μόνη μου καλά,τα καταφέρνω μια χαρα. Δεν σε εχω ανάγκη ευτυχώς. Μου είσαι πλέον περιττόοοοοος" Τώρα, αν η Δάρα λυγίσει και επιλέξει να γυρίσει σε έναν από τους 2, τότε το ζητάει το κέρατο ο οργανισμός της!!!

***Στην φωτο βλέπουμε τη Δάρα μόνη να κοπανιέται στα βράχια για το κακό που την έχει βρει...

1 σχόλιο: