Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μετά από ένα τρελό serie ταλαιπωρίας, διαβάσματος και εορταστικού τριημέρου ημικρανίας επιστρέφω, γιατι τα γεγονότα τρέχουν και με ...εκπλήσσουν!

-Η κυρία Βανδή-Νικολαϊδη έδωσε μια πανηγυρική συναυλία, κλεινοντας το world tour σε Λεστενίτσα, Σιδηρόκαστρο, Λειψούς και Γαϊδουρονήσι, στην οποία πάνω στην έξαψη του χορού και του κεφιού, πιάστηκε το μπλουζάκι της σε μια παρανυχίδα και...σκίστηκε. Εμβρόντητοι οι θαυμαστές της είδαν να ξεπροβάλει ένα καλοφτιαγμένο μπούστο (δια χειρός Φουστάνου) πλήρως ανορθωμένο από το νέο σουτιεν της Triumph "SWOLLED AND ROUND". Η αοιδός διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε να παιανίζει σε ρυθμούς Φοίβου τα τραγούδια που είχε....αποστηθίσει! Ψυχιατρικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η ελληνίδα σταρ έχει ψυχωτικά στοιχεία και ακούει φωνές του τύπου "ΣΑΚΗ ΣΚΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ" και τα περι παρανυχίδας αποτελούν παραπληροφόρηση. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσει να χοροπηδάει σαν κρητικό κρι-κρι on stage και να τινάζει το πόδι σε φιγούρα "μανα με κόβει ο καβάλος", όπως ..ΈΚΕΙΝΟΣ. Το ΨΝΑ με δήλωση του διαβεβαίωσε ότι παρόν περιστατικό δεν είναι ανησυχητικό, καθώς η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει και στο παρελθόν προβεί σε συμπεριφορές μιμητικού τύπου. Ύπάρχουν φόβοι μήπως τώρα που ο σύζυγός της θα φέρει με φορτωτική την σκουρόχρωμη αοιδό Μπιγιονσέ πλακωθεί στα σολάριουμ και στις λιποπροσθετικές στους γλουτούς για να μοιάσει στη διεθνή καλλιτέχνιδα. Το μανίκι θα είναι να θέλει να κάνει και το σύζυγο σαν αυτό της αλλοδαπής. Και άντε και πετυχαίνει το σκούρο. Θά ' θελα νά ξερα που θα βρει τον Προκρούστη να της δανείσει το κρεββάτι επιμήκυνσης κορμού για να τσιτώσει τον κυρ-Ντέμη! Προτεινόμενη αγωγή Rispedal, ένα πριν τον ύπνο για μια εβδομάδα και ...βλέπουμε.

-Η κυρία Τσιντικίδου, γνωστό φωτομοντέλο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο θα πολιτευτεί στας επερχόμενας εκλογάς με το ΛΑ.ΟΣ αποζητώντας την ψήφο όλων εκείνων που θέλουν η βουλή να γίνει X-Factor...Σα να το έχω μπροστά μου: Ο Πρόεδρος της Βουλής με απλό κοστούμι Lentzos, σκαρπίνι μαύρο "ΚLITIRAS SHOES" και μαλλί μόνο περιμετρικά της κεφαλής "CAPUCCINOS COIFFURES", να προσκαλεί την καλλονή στο βήμα: "και τώρα το νούμερο 14 από την όμορφη συμπρωτεύουσα. Μιλάει ελληνικά και θεσσαλονικιώτικα. Εϊναι χαΛαρή και δεν της αρέσουν οι ..ντεμεκ καταστάσεις. Λατρεύει την μπουγάτσα με τυρί και τον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει το COSMOPOLITAN ("εκείνος θέλει να παρθείτε πάνω σε πυροσβεστκό κρουνό. Εσυ έχει κύστη κόκυγκος τι κανεις;" Cosmopolitan σελ. 154). Όνειρό της είναι να κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά ολοόκληρου του γαλαξία. Παρακαλείται η κ. Τσιντικίδου να έρθει στο βήμα για την επερώτησή της σχετικά με την τοποθέτηση catwalk (ήτοι πασαρέλας) στην ελληνική βουλή)...
(στη φωτο η κ. Τσιντικίδου παρουσιάζεται ως...γυμνή αλήθεια. Σύνθημά της "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ")

-Θέλω να εκθειάσω απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ σε πάνελ στο ΣΚΑΪ σχετικά με το ύψος του μισθού των Ελληνων εργαζομένων. Αφού η εν λόγω κυρία μιλάει κανενα τέταρτο για τους μισθους με το γνωστό ¨ΚΚΕ στυλάκι -που αν ήταν έκθεση στις Πανελλήνιες θα έχανε το ΤΕΙ Ζωϊκης Παραγωγής στη Λάρισα μόνο και μόνο από την έκθεση- η έγκριτη δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση κόλαφο! Αφού κυρία Απαυτίτσα μου είναι απαξιωτικοί οι μισθοί των 700-800€,γιατί το κόμμα σας δεν ακολουθεί τη φιλοσοφία του στους υπαλλήλους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ (εκδοτικός οόκος που ανήκει στο ΚΚΕ) ορίζοντας ως ελάχιστο μισθό τις 1.400€, που εσεις ζητάτε για τον Έλληνα εργαζόμενο; Το πλατω παγώνει, βγαίνουν οι πασμίνες και τα ζιλεδάκια, οι KEROSUN στο 4. Η κυρία Απαυτίτσα καρφώνει το βλέμμα στο ταβάνι λες και βλέπει το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ. Σκέπτεται με ύφος Καστοριάδη και βάλε, και ρίχνει στο τραπέζι την απάντηση- ναπαλμ: γιατί έτσι κυρία συντονίστρια θα ...ζήλευαν οι άλλοι εργαζόμενοι αν το μάθαιναν. Κυρία Παπαρήγα μου εγω να σας ψηφίσω για να σκιαχτούν οι μπλε και πράσινοι ...κόκκοι, αλλά αν δώσει ο Θεός και βγείτε (ξέρω και ένα άλλο με τον Τοτό αλλα τώρα μου διαφεύγει...) θα έχουμε ένα θεματακι με τη ζήλια...Α, και να σας ενημερώσω για κάτι πολύ τραγικό ο κ. Λένιν δεν είναι πια κοντά μας!

-ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΠΗ 20km ....είμαστε στην τελική ευθεία................Αντε να φτάσουμε γιατι κουράστηκα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου