Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009

Σεβαστοι μου αναγνώστες, φιλοθεάμων κοινό, καλησπέρα σας. Και σήμερα η ειδησιογραφία προσφέρει πάτημα για σκέψεις, προβληματισμούς και ...κράξιμο. LET THE REVOLUTION BEGIN!!!!...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ
-Στα studio της DREAMWORKS εχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια και οι συζητήσεις για το σίκουελ του επιτυχημένου ICE AGE. Αν και οι παραγωγοί είχαν δηλώσει απίθανη μια νέα ταινία, οι πολιτικές εξελίξεις στην σεμνή και ταπεινή Ελλάδα τους δίνουν το ερέθισμα και τη... δύναμη να συνεχίσουν. Η νέα ταινία θα έχει τίτλο ICE AGE: Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΩΝ και δύο καινούργια μέλη του προϊστορικού ζωϊκού βασιλείου θα πλαισιώσουν τους βασικούς ήρωες. Ο ACHILEAS KARAMALOSAVROS o AIONOVIOS και ο MILTIADIS O BOULDOZOKERATOPS. Έμπνευση για τους 2 αυτούς ρόλους αποτέλεσε η ανακοινωση της υποψηφιότητας του αειθαλούς και αθάνατου κ. Αχιλλέα Καραμανλή για τις εκλογές του Οκτώβρη, και η πρόταση του Κωστάκη προς τον κ. Έβερτ, που μετά τα 7 εγκεφαλικά και 4 καρδιακά επεισόδια είναι ετοιμος να ριχτεί στην πολιτική αρένα. Επιστήμονες που ειδικεύονται στην κρυωνική (κατάψυξη πτωμάτων) επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν τον Κωστάκη να ζητάει τη βοήθεια του Ελ. Βενιζέλου και του μονοσάνδαλου Θησέα, μετά από την απόψυξή τους. Με αυτό το σκέπτικό βέβαια πολλές ελπίδες για ένταξη στα ψηφοδέλτια έχει και ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

-Η Παξινού της εποχής μας, η γυναίκα όνειρο, το κορίτσι ηδονή προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του στον ΓΙΏΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ώστε να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του. Απλή και προσιτή, ευπροσύγορη και προσήνης περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ έθεσε εαυτω στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ. Μετά την επιτυχία του θεατρικού της ΑΙΔΟΙΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ να τους επαναλάβει και απο τα έδρανα της Βουλής. Την υποστηρίζω και της προτείνω να πολιτευτεί εις την περιφέρεια της τιμημένης Μεσσηνίας, ώστε να έχομεν την ευκαιρία για...ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ!

-Να φωνάξω ή να ουρλιάξω ή να φωνάξω ουρλιάζοντας. Ο Γκάνταλφ της ελληνικής οικονομίας, ο μαγίστρος των αριθμών, μετά από έπίπονους υπολογισμούς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: " ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας ουδέποτε απέφερε σημαντικά έσοδα στο δημόσιο". Αφού, σκέφτηκε, δεν πληρώνουν όσοι διαθέτουν παράγκες 500 τετραγωνικών, οικόπεδα επιπέδου ...αγροκτήματα ΑΡΟΖΑ, εξοχικά σε 5 διαφορετικά μέρη (ο γιατρός τους σύστησε συχνή αλλαγή περιβάλλοντος), ας πληρώσουν όσοι έχουν μεγαθηρια 70 τετραγωνικών, απέραντες εκτάσεις των 500μ και 5-6 εξοχικά σε...αφίσες 70Χ100εκ.!!!!! Βέβαια έχει μια ανθρωπιστική πλεύρά αυτή η άποψη: ένα σπιτι 500 τετραγωνικών θέλει 4 βυτία της ARAMCO για να ζεσταθεί, 2 Γεωργιανές και μια Μολδαβη να καθαρίζουν ολημερίς, εναν ...επίμονο κηπουρό να ξεχορτιαριάζει και 5 καρδάρες AZAX για να παστρευτεί. Ουτως ειπειν μεγάλα λειτουργικά έξοδα και...δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο θρασύς που μένει στα 70 τετραγωνικά ως τσιγκούνης και μονοφαγάς το καθαρίζει αφ'εαυτού του, έχει δύο ριμαδογλάστες με φίκους και γιούκα και ζεσταίνεται άνετα με μια kerosun. Τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα έχουν πολύ δίκιο!!!! Τολμώ να προτείνω φορολόγηση με συντελεστη 60% ΚΑΙ του επιδόματος ανεργίας (δεν γίνεται αγάπη μου ΚΑΙ να κάθεσαι ΚΑΙ να πληρώνεσαι. Είσαι προκλητικός!!!!).

-Γνωστός οφθαλμίατρος έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υιου (όχι των χοίρων) Μητσοτάκη, ο οποίος προκαλεί, ιντριγκάρει και γοητεύει τους ψηφοφόρους του με ένα σύνθημα, ωδή στην πρεσβυωπία "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ". Και μετά σου λέει ότι οι πολιτική της δεξιάς παράταξης είναι...κοντόφθαλμη!

-Στις 12μμ ανακοινώθηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, μετά από πολύημερες διαβουλεύσεις, οι όροι του debate των πολιτικών αρχηγών.
Ο Κωστάκης απαίτησε, μπουφέ και έναν εκπρόσωπο της ΚΟΝΑΜΙ στο πάνελ
Ο Γιωργάκης θα μιλήσει παρυοσία personal trainer σε pilates & power yoga
Η κ. Παπαρήγα ήταν κάθετη στην διεκδίκηση ενός αντιεξουσιαστικού σκαμπό ύψους 1μ.
Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε όλες οι απαντήσεις του να έχουν μουσικό χαλί (πορτοκαλοσομόν μπουχαρα από τα οροπέδια του Μπουτάν)τον Εθνικό μας ύμνο, εκτελεσμένο από ορχήστρα υπο τη διεύθυνση της κ. Μανωλίδου
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά του ακόμα αφου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα τον εκπροσωπήσει ο "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ" ή έτερος σύντροφος.
Όσον αφορα το dress code αυτό θα καθοριστεί από τον κ. Κωστέτσο που αφιλοκερδώς θα επιμεληθεί το styling των πολιτικών αρχηγών. Μετά απο έντονες πιεσεις (3 μέρες χωρίς lipgloss και ριμελ) αποκάλυψε τα σχέδιά του:
Ριχτο- για να κόβει- όλο κεντημένο από παρθένες (από τη μύτη) για τον κ. Κώστα
Κορμάκι ενόργανης και 2 κορίνες για τον Γιωργάκη
Στολή Στρουμφίτα για την κ. Αλέκα
Σατεν κοστούμι με μπλε πανταλόνι και λευκό σακάκι για τον κ. Καρατζαφέρη. Την εμφάνιση θα ολοκληρώνει ένα καπέλο με ένα βαλσαμωμένο περιστέρι!
Ο πιθανός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει φόρμα εργασίας επιτηδευμένα στραπατσαρισμένη και λάδι (το ΧΩΡΙΟ 0% οξεα) σε όλο το κορμί...
Ό,τι καλύτερο για αυτη την σκληρή και...αυθόρμητη αναμέτρηση!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
Το αηδόνι του τόπου μας, η ΜΑΡΙΝΕΛΑ του αύριο (Θέ' μου συγχώρα με) η Τζάνις Τσοπλιν της Ελλάδας (κριτσ κριτς, τα κοκκαλάκια της Τζανις) η ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ ετοιμάζει το νέο της βίντεοκλιπ "TAKE ME FROM ALL THE SIDES" (ΜΕΤΑΦΡ. "Πάρε με από όλες τις πάντες"). Ο σκηνοθέτης George Loukas ανέλαβε τη καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεοκλιπ, τη φωτογραφία ο Newton και το μακιγιάζ η Σούλα Κιρικιτζίδη, προσωπική φίλη της καλλιτέχνιδος και κόρη του περιπτερά της Νάταλη, του Σταμάτη του Σασάκουρα. Το βίντεοκλιπ θα γυριστεί στη Σερβία, αφού η αοιδός έχει πολύ βαθυ (λαρρυγγι;)συναίσθημα για την γείτονα χώρα λόγω των 354 σχέσεων που είχε συνάψει παλιά με λεβεντοσέρβους! Συγκεκριμένη σκηνή από το πολύπαθο βίντεοκλιπ έχει προσφερθεί στο τμήμα Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΡΙΟ, αφού προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού χλαμυδίων και τριχομονάδων. Η στήλη μας υποστηρίζει και σέβεται τους καλλιτέχνας που παράλληλα με την τέχνη τους στηρίζουν και την επιστήμη.

ΖΩΔΙΑ
Με τον Σκορπιο στον ανάδρομο και την Αφροδίτη στην κοσμάρα της, τα πράγματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για όλα τα ζώδια. Τη στίγμη που το φεγγάρι θα έιναι στην...γέμωσή του και ο Έρμής...παράδρομος η επικοινωνία σας και οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα θα βελτιωθούν σημαντικά. Οι Δίδυμοι να μην φάνε βαριά το βράδυ και να προσέχουν τις σκάλες. Όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη να προσέχουν πολύ τις κακιές γλώσσες και το μάτι. Ο Τοξότης να προσέχει μην μας βγάλει κανένα μάτι

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Σήμερα Τετάρτη, μαγειρέψτε για αυτούς που αγαπάτε...Αμελέτητα και για αυτούς που επιθυμείτε να ...διώξετε Χυλοπίτες με φέτα. Για τους φίλους οικοδόμους προτείνουμε Λευκό κρεμμύδι -στουμπηγμένο- με ελιές θρούμπες και ψωμί καρβέλι.

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΛΕΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου