Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, το Θεό, τον ατζέντη μου και την ...επικαιρότητα για τη διαρκή έμπνευση και το κίνητρο ενημέρωσης των αναγνωστών μου - ο αριθμός των οποίων είναι ανυπολόγιστός, κάτι σαν τις ζημιές των πυρκαγιών του Αυγούστου.

-ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η απόφαση του κ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την πολιτική προκειμένου να εμβαθύνει σε θέματα γεωγραφίας και πολεοδομίας. Ήταν σαφές το μήνυμα που πέρασε με τις πύρινες δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ θα επιδωθεί με οίστρο στην δημιουργία ενός "τεκμηριωμένου οδικού χάρτη για έξοδο από την κρίση". Δεν διευκρινίστηκε εάν ο χάρτης θα είναι πανελλαδικός ή θα έχει τη μορφή τευχων. Πχ "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, η ομορφιά κάτω από τ'αυλάκι", "ΕΠΤΑΝΗΣΑ, με ...τρέλα" κλπ. Ο χάρτης θα διανέμεται στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας σε περιόδους μεγάλων εξόδων.Για να την καλύτερη ανάγνωση του χάρτη θα δίνεται δώρο (με 4 κουπόνια FERRY ULTRA), μια πυξίδα, ένα κυάλι και ένας αστρολάβος. Για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν η Εγνατία οδός και όλα τα χιμαδιά της ορεινής Κορινθίας. Στείλε τώρα μήνυμα στο 696969 γράψε ΚΡΙΣΟΧΑΡΤΗΣ, πάρε δωρεάν τον οδικό χάρτη του ΠΑΣΟΚ για την κοσμική Κάσο και μπες στην κλήρωση για ένα δείπνο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο!(ο κ. Πάγκαλος αποκλείστηκε από το δώρο του δείπνου για... ευνόητους λόγους)

- Έκκληση στις φαρμακοβιομηχανίες του τόπου μας για την κατασκευή ειδικών βιταμινών με βάση το μουρουνέλαιο, τη σπιρουλίνα, τη βαλεριάνα και το ginseng έστειλε η αρχηγός του ΚΚΕ προκειμένου να "δυναμώσει το ΚΚΕ". Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται τα τελευταία 20 χρόνια, δείχνουν μια αστάθεια, με αυξημένα μέχρι αηδίας τα... ερυθρά αιμοσφαίρια. Η έντονη χλωμάδα ανέλίξης στην εξουσία ανησυχεί τους γιατρούς του κόμματος που καταβάλλουν προσπάθειες αποκατάστασης της εύθραυστης υγείας του κόμματος. Ο σύλλογος ελληνων καλλιτεχνών δέχθηκε να διοργανώσει αφιλοκερδώς μια συναυλία στο FEVER με τίτλο "ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ". Περαστικά!

ΤΕΧΝΗ
- Η λαϊκή ρήση περί αναγνώρισης μετα θάνατον βρίσκει την απόλυτη εκφρασή της στη δημοπρασία 3 υδατογραφιών του κ. Α. Χίτλερ ο οποίος όταν δεν ασχολιόταν με την οικογενειακή επιχείρηση σαπουνοποιϊας "OVREOS SAVONS" έπαιρνε τα πινέλα του και δημιουργούσε. Δουλευε λάδι και παστέλ τα οποία περνούσε από ειδική επεξεργασία σε φούρνους στο Αουσβίτς. Οι υδατογραφίες του "ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΒΡΑΙΟΙ", "Ο ΠΝΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΘ" και "ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ" δημοπρατήθηκαν για 42.000€!!! Κρίμας που δεν είναι πια κοντά μας να δει το εικαστικό του έργο να αναγνωρίζεται, αφού τη σαπουνοποιϊα του την έριξαν έξω Ρώσοι μεγαλοεπενδυτες. ΑΞΙΟΣ!

SHOWBIZZZZZZ!
-H δικαίωση ήρθε για τη δική μας Δέσποινα, που ο Θεός την αξίωσε να τελειώσει το τσαρδάκι που με κόπους έχτισε στην συνοικία του Κεφαλαρίου. Ευτυχώς διαθέτει μια ευρύχωρη κουζίνα 70 τετραγωνικών (θα επιτρέπεται και το κάπνισμα!) και πολλές ντουλάπες που ήταν το όνειρο μιας ζωής. Τώρα αυτό που θέλει είναι ένα 3ο παιδί. Αλλά προς το παρόν το αναβάλλει. Μόλις πέσει η δημοτικότητά της θα πει στον Ντέμη να της τον... εκουρνιάξει για να ολοκληρωθει η μελωδία της ευτυχίας. Φέτος θα την απολαύσουμε με τους εναλλακτικούς GOING TΗROUGH και το καλλίγραμμο ΘΗΡΙΟ. Ενώ ο Elton John της χώρας μας, κατα κόσμον Φοίβος, έχει χαθεί από προσώπου γης για να της συνθέσει ένα άλμπουμ απαράμιλλής πρωτοτυπίας με στοιχεία RnB, Rythm n' Blues, Σκοτσεζικές γκαϊντες και Ιρλανδικές καντρίλιες. Η απουσία του μπουζουκιού θα είναι έκδηλη (σε πε΄ριπτωση στερητικών απευθυνθείτε στην μονάδα του ΨΝΑ, 18ΑΝΩ)

-Η Έιμι Γουάνγκχάουζ, αυτή η καλλίφωνη αοιδός, πλήρους νηφαλιότητας και ανορεξίας, επέστρεψε στον πρωην σύζυγό της. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη την υποχρέωσε να ξαναπέσει στην αγκαλιά του γλιτώνοντας τα έξοδα για κοκαϊνες, ηρωϊνες , και όλα τα σε -ίνες που απλόχερα της προσέφερε εκέινος κατα τη διάρκεια του πρότερου συζυγικού τους βίου. Ο financial manager της καλλιτέχνιδος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την νέα εξελιξη, αφού τώρα τα έξοδα θα μειωθούν στο ελάχιστο, καθώς η Έιμι θα έχει τον προμηθευτή μέσα στο σπίτι της, για να μην σας πω και στα πόδια της. Άντε να ζήσετε παιδια. Αν και σας βλέπω ...χλωμούς!

-Το τελευταίο βιβλίο του Harry Potter ολοκληρώνει σε λίγες μέρες η συγγραφέας του γνωστού ήρωα. Στο νέο βιβλίο ο Harry Potter σε ηλικία 75 ετών πλέον παίρνει τη σύνταξη του και το ΕΚΑΣ και καταφεύγει σε έναν οίκο ευγηρίας για μάγους. Εκεί θα γνωρίσει την Jessica πρωην φωτομοντέλο και θα ερωτευθούν σφόδρα. Ο Harry θα..αλώσει το κορμί της 65χρονης, πλέον, Jessica, με το μαγικό του ραβδί - γιατί το... άλλο ραβδί έχει κατεβάσει ρολά. Την ώρα της κακιάς πράξης θα εμφανιστεί ο Καρατζαφέρης με τη μορφή (κοκο)φοίνικα και θα θελήσει να απαγάγει τη Jessica. Στη συνέχεια μια σειρα περιπετειών και αέναων μαχών θα οδηγήσυον την ταινία σε ένα απροσμενο τέλος...
Ο προσωρινός τίτλος του βιβλίου είναι Harry Potter: the Stick-Dick and the Holly LAOS"

ΖΩΔΙΑ
Φίλοι μου, σήμερα που ο Ζυγός μπήκε στη Παρθένο και ο οίκος του Ταύρου στον Αιγώκερω τα πράγματα είναι ασαφή. Η Σελήνη έχει πρόσωπο - στην αγορά- και στον Κριό, ενω ο Τοξότης κανει άνοιγματα - και βαθυ κάθισμα- στους Διδύμους. Για τα ζώδια του αέρα αναβάλλονται όλα τα ακτοπλοϊκά τους σχέδια λόγω δυνατών ανέμων. Τα ζώδια του νερού καλό είναι να προσέχουν μικροατυχήματα με καραμπίνες και πριονοκορδέλες. Τα ζώδια της φωτιάς να αποφύγουν παιχνίδια με σπίρτα, αναπτήρες και καντήλια. Μεχρι να βγει ο Πλούτωνας από το Σκορπιό κάντε υπομονή και δεν θα χάσετε

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ο Σεφ του ..."Πεντελικό" και του "MONT PARNES" προτείνει μια επίκαιρη και γλυκια συνταγή: black...forest. Δοκιμάστε τη και ανεβάστε το ζάχαρο σας χωρίς τύψεις (χρήσιμα τηλέφωνα: ΓΙΑΤΡΟΙ SOS, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 199)

Και αύριο μαζί σε ένα νέο μαγκαζίνο καθημερινής τρέλας

ΤΑ... ΣΚΕΥΗ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου