Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ
-Άλλαλη η κοινωνία του τόπου προσπαθεί να χειριστεί την άρνηση του κ. Βουλγαράκη να πολιτευτεί σε αυτές τις εκλογές. Και μετα σου λένε ότι δεν υπάρχει ευθυξία. Να ρε, ο λεβέντης ο κρητίκαρος!!!! Μας έβαλε τα γυαλιά, αφού πρώτα μας έβγαλε τα μάτια! Αυτό που πραγματικά συμβαίνει, σύμφωνα με... ανύπαρκτη πηγή, είναι ότι η συναλλαγή του με τους βατοπεδινούς τον έφερε τόσο κοντα στο Θεό, που δεν θα ασχολείται πλέον με κοσμικές μικρότητες. Γνωστός στυλίστας αναφέρει την επιθυμία του κ. Βουλγαράκη να ράψει ράσα, ή κάτι σε ριχτο, το οποίο επιτρέπει και αέρινη εμφάνιση και πολλές....εσωτερικές τσέπες!!!!
-Να και ένα χαρμόσυνο γεγονότο στην μαύρη αυτή πολιτική ζωή: ο Ηλίας Ψινάκης δέχθηκε πρόταση από τον περιστεροκέφαλο να πολιτευτεί με το κόμμα των...καλλιτεχνών. Προκειται για το κόμμα εκείνο που έδωσε βήμα στην ψυχοπαθή πλέον κ. Σαρρή. Το κόμμα που επέτρεψε στη σύζυγο του μπουμπούκου να ερωτά μικρές οδαλίσκες εάν είχαν συνάψει σχέσεις με τον ξάδελφό τους, αφού τις είχε διακορέψει ο Νονός τους σε ηλικία 8 ετών σκίζοντας τους με μανία τα φούξια δαντελωτά εσώρουχα. Ε, ναι λοιπόν ο κ.Καρατζαφέρης έκανε πρόταση στον Ψινάκη ο οποίος το σκέφτεται... Το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι θα είναι στην Β' Αθηνών και με βγάζει από το τέλμα της αναζήτης "ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ". Ας φανταστούμε φίλοι μου όλοι τον κ. Ψινάκη να εμφανίζεται στη βουλή με φούξια πασμίνα (εσάρπα για τους αδαείς), να ανεβαίνει στο πόντιουμ, να τινάζει το μαλλί και να κάνει έπερώτηση για τον αγωγο φυσικού αερίου... "ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ?".
-Σουφλιάς: "Με ρώτησε ο Καραμανλής και είπα ναι στις πρόωρες εκλογές". Μα και ο Κωστάκης όμως την θέλει την καζούρα του. Πήγε να ρωτήσει τον Σουφλιά που είναι πιο κουφός και από μύγα. Καλά ρε παλληκάρι μου αυτός είναι μικρος και χαζεμένος από τα παιχνίδια του διαβόλου, εσύ τί του απαντάς αφού δεν ακους; Άσε που είμαι σίγουρη ότι άκουσε Πρωϊνες Εκπομπές και δεδομένης της ..αποτυχίας του Υπ. Δημ. 'Εργων έδινε στην πραγματικότητα της έγκρισή του για την υποχρεωτική παρακολούθηση από όλα τα στελέχη του κόμματος, πρωϊνών εκπομπών. Σου λέει κάθονται που κάθονται, ας μάθουν τουλάχιστον καμμια συνταγη. Αν και από ...μαγείρεμα σκίζουν!
- Δεν εκδίδεται λέει ο Χριστοφοράκος.Το βεβαιώνω και εγώ. Όσες φορες πέρασα από Συγγρού,εκτός από την Κωστάντσα (πρώην Κώστας με σοβαρό πρόβλημα προστάτη - την σπάει στο ξύλο για την είσπραξη)τη Ζιναμπέλα (πρώην Ζήσης, με τρια σπίτια στο κέντρο της Καλαμάτας και πατέρα παπά), τον Χριστοφοράκο δεν τον πέτυχα! Άρα επιβεβαιώνω την αρχική είδηση.
-Κυρίες μου!!!! Χρόνια τώρα η διεθνης σεξολογία αναλώνεται στην αναζήτηση του σημείου που θα απογειώσει την ερωτική απόλαυση του γυναικείου φύλου: το σημείο G!Ήρθε η ανακοίνωση κόλαφος. Το σημείο G δεν είναι μόνο ένα. Ναι, ναι! Είναι 20 τα σημεία G. Και όποια καχύποπτη δεν με πιστεύει τότε σας αναφέρω ότι τώρα σύντομα οι ηγέτες της Ε.Ε έχουν έκτακτη σύνοδο για τα G20. Φαντάσου τη σοβαρότητα της ανακάλψης για να ασχολούνται μαζί της ένας Σαρκοζί και μια Μέρκελε! Αυτή είναι ευρωπαϊκη κοινωνική πολιτική ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!
-Θα ήθελα να ενημερώσω το Ληξιαρχείο Αγ. Παρασκευή Αττικής για ένα οικτρό λάθος που έχει γίνει στην ημερομηνία γέννησης μου, όπου σκοτεινές δυνάμεις, beyond my control, έδωσαν ψευδή στοιχεία. Το έτος γεννήσεως μου είνα το 1997. Δεν θέλω γκριμάτσες και σχόλια...Κατόπιν αυτού πιστεύω ότ αποκαταστάθηκε μια μέγιστη ιστορική παράλειψη, και τώρα...μπορω και εγω να πάρω Laptop δωρεάν!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
-Μόνη της θα αλωνίζει φέτος στην πρωϊνη ζώνη κ . Μενεγάκη. Αφού η κ. Μανωλίδου έκοψε τον πρωϊνό καφέ γιατί την πείραζε στα νεύρα και δεν μπορούσε να συνθέσει ούτε μενουέτο (για τρια κλαρίνα , 2 πίπιζες και 1 μελόντικα -πράσινη)! Από την άλλη το MEGA θα ριχτεί στην μάχη της πρωϊνής ζώνης με τον μοντέλο Παπαδάκη και την επίσης μοντέλα Δούκισσα Νομικού! Έλεος! Ακόμα και οι Ρωμαίοι ήταν πιο ήπιοι με τους Χριστιανούς μονομάχους. Δεν τους έριχναν έτσι στα λεοντάρια. Δηλαδη με την Μενεγάκη απέναντι θα είναι σα να παίζει ο ALPHA τοη ΗΛΙΑ ΤΟΥ 16ου και το MEGA το ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ (με Στ. Ψάλτη κλπ). ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ????????
- Ο Μητροπάνος με την ...Πέγκυ Ζήνα?????? Δυο λεπτά να ανανήψω από το σοκ! Να πιω και λίγο ζαχαρόνερο μην επαθα καμια υπογλυκαιμία. Πόσα να αντεξω πια η γυναίκα, πόσα. Δηλαδη τι άλλο να περιμένω? Τα Υπόγεια Ρεύματα με την Χριστίνα Κολέτσα? ΄Η την Μπεζαντάκου με την Μπάμπαλη? Παρακαλω την κ. Πρωτοψάλτη μην μου δώσει κανένα τέτοιο χτύπημα και τη δω σε καμιά επιγραφή μαζί με τον Ζαζόπουλο...

ΖΩΔΙΑ
Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει στους Κριούς για αυτό καλό είναι να εξοπλιστούν με ένα καλό αντηλιακό.
Οι Ζυγοί θα έχουν σημερα συνάντηση με σημαντικά πρόσωπα, πάνω σε 4, στο φτασμένο τους
Οι Ιχθύες θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους αφού από την ανία έχουν πάθει μια έντονη ...σπαρίλα
Ο Σκορπιός θα πρέπει να προσέξει ένα σπαθάτο πρόσωπο από Μ (Μήτσος, Μένιος:::)
Οι Δίδυμοι θα πρέπει να κόψουν το αλκοόλ ΄ωστε να μην τα βλέπουν όλα διπλά!
Ο Ταύρος θα δεχθεί πρόταση από μεγάλη πόρτα, μαονένια με τριπλές αντιρήδες και κλειδαρια ασφαλείας
Η Παρθένος είναι στον Αιγόκερω και κατα πως την κόβω σύντομα θα χάσει τον...τίτλο της
Αιγόκερως, σήμερα θα σας....κάτσει αυτό που περιμένατε. Πάρτε προφυλάξεις
Ο Λέωντας αντιμετωπίζει συναισθηματικές δυσκολίες. Απρόσμενη συνάντηση θα απογειώσει τη ζωή σας (fasten your seat belts)
Οι Τοξότες θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τους...΄στόχους τους. Προσέξτε τον άμαχο πληθυσμό
......

ΜΟΔΑ
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η φετεινή μοδα προστάζει επιστροφή των 80's. Ούτως ειπείν, βάτες μεγέθους ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, μαλλί ξασμένο τύπου "Πριζώθηκα 220V". Ο καβάλος στα πανταλόνια έχει πάρει την ανιούσα. Ξεχάστε τα χαμηλοκάβαλα που άφηναν οπτική πρόσβαση στη...χαράδρα του Βίκου σε κάθε σκίψιμο! Έρχεται η εποχή του Παντελονιού Gionakis (παντελόνι και στραπλες μαζί!). Για τα παπούτσια δεν έχω λόγια. Έχώ όμως ένονες υποψίες ότι οι ορθοπαιδικοί, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την οικονομική κριση, βάλθηκαν να γκρεμοτσακίσουν όλες εμάς τις trendουλες. Έτσι εισηγαγαν το παπούτσι κόθορνο με δώρο το ασανσερ και το θυρωρό- πως αλλιως θα ανέβει κάποια εκει πάνω; Ιδιαίτερα πρέπει να έχουν χαροποιηθεί από αυτα τα υποδήματα όλες οι Στρουμφοχωριανές και όσες κινδυνευαν να σκοτωθούν...σε περίπτωση πέσίματος από...πεζοδρόμιο

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Για σήμερα ο Σεφ Μιτσός Κουταλάς (με 3 αστερια GOOD YEAR και 2 σκούφους του Παναθηναϊκου) προτείνει Παπουτσάκια, ένεκα τη ...Τσαγκαροδευτέρα!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου