Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ 2..

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα της BLOG-AIR σας ευχαριστούν που επιλέξατε την εταιρεία μας για μια άνετη πτήση στην ειδησιογραφία. PLEASE FASTEN YOUR SIT BELTS!

ΚΟΣΜΟΣ
-Τουρκάλα ερωμένη κόβει το μόριο του εραστή της. Η απόφαση του δικαστηρίου θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της επέμβασης. Αν το μόριο του- μετα την οξυγονοκόλληση- μπορέσει να ορθωθεί και πάλι υπερήφανο τότε, η Λορέτα Μπόμπιτ της Τουρκίας, θα τη γλιτώσει με 3 χρόνια φυλάκισης . Αν το μόριό του ακολουθήσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας (πτώση και μαρασμός), τότε θα φάει τα νιάτα της στο εξπρές του μεσονυκτίου. Θέλω να συγχαρώ τη γείτονα χώρα για τον ακριβοδίκαιο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ένα τόσο λεπτό θέμα. Η ιατρική ομάδα SAVE DICKS δήλωσε ότι για την αποκατάσταση της περίπτωσης υπάρχουν πλείστοι τρόποι αντιμετώπισης. And the nominees are...: α) Υιοθετώντας την πρωτοποριακή μέθοδο "ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ" όπου με τη χρήση τηλεκοντρόλ το μόριο θα μπορεί να ορθούται κατα τη βούληση του χρήστη. β) Σε περίπτωση που το κολλημένο μόριο δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του τηλεκοντρόλ θα επιλεγεί η μέθοδος "ΚΑΤΑΡΤΙ" όπου θα τοποθητηθεί κατα μήκος του οργάνου ξύλο από σουβλάκι για μόνιμη στύση με δυνατότητα χρήσης ιστίου (πανι) για ...ηδονικά ταξίδια . γ) Η τρίτη λύση θέλει το προσαρτηθέν μόριο ικανό να πιάνει CNN & ΒΒC καμπάνα, καταφεύγοντας στηνπαραδοσιακή μέθοδο "ΑΝΤΕΝΑ". Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις το εν λόγω μόριο θα έχει χρήση ΚΑΙ ως όργανο ηδονής ΚΑΙ ως κρεμάστρα για παλτά ή ζακέτες. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο παθών ζήτησε από τον γιατρό DICK GLUE να εξετάσει την πιθανότητα επιμήκυνσής του οργάνου του κατά 5εκ., ωστε το μόριο να άγγίξει το ...ψυχολογικό όριο των ...10 πόντων. Δεδομένης της αρχικής μορφής του είναι άξιο απορίας πως η δράστης δεν αφαίρεσαι μαζί με το ...tsitos και ...τους προσαγωγούς!

-H δημοκρατική κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα ελέγχει τη μουσική που θα ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση αυτή έκοψε τα φτερα πολλών δισκογραφικών εταιρείων του τόπου μας όπου ήλπιζαν να ρίξουν στην νεανίζουσα αγορα της Κίνας άσματα με διφορούμενο περιεχόμενο: ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΓΝΚ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΕΛΛΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΘΕΛΩ ΛΑΛΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΛΙΛΙ, ΤΑ ΓΑΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ, ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ κλπ. Την νέα αυτή προσπάθεια της φιλελεύθερης κινεζικής κυβέρνησης στηρίζει και το ΛΑΟΣ που με ανακοίνωσή του μέσω του Κινέζου αντιπροσώπου του, PSO-LI, συμπαρατάσσεται στον άξιο και αγνό αγώνα των ασιατών αδελφών μας. Η UNESCO αδυνατεί να πάρει θέση και κατα συνέπεια...κάνει τον Κινέζο.

ΚΟΣΜΙΚΑ
-Έληξε άδοξα το ειδύλλιο της tv personas Σ. Αλιμπέρτη με τον μπασκεμπολίστα Π. Λιαδέλη. Η γνωστη τηλεπαρουσιάστρια αφου ξεζούμισε τον γνωστό αθλητή στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπων διέκοψε τη σχέση τους και δήλωσε έτοιμη για μια νέα αρχή. Είναι πρόθυμη, όπως είπε σε φιλικό της πρόσωπο, να ξεροσταλιάζει έξω από τον παιδικό σταθμό "ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ" προκειμένου να ξαναφτιάξει τη ζωή της με κάποιο άλλο πιπίνι. Αν δεν βρεθεί κάτι κατάλληλο, θα πέσει στην ανάγκη του κέντρου βρεφών ΜΗΤΕΡΑ προκειμένου να ζήσει και πάλι τον έρωτα.

-Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία ακούει την γνωστή παρουσιάστρια του MEGA κ. Τρέμη να παραδέχεται ότι έκανε πλαστική. "Μπορεί να φουκωσα τα μάγουλά μου, να τσίτωσα το κούτελο, και να μάζεψα τα προγούλια, αλλά παραμένω η δική σας απλή και λαϊκη Όλγα". Ο πλαστικός της κ. Σταμάτης Πιέτας δήλωσε ότι η κ. Τρέμη ήταν πολύ συνεργάσιμη σε όλη τη φάση της επέμβασης η οποία διήρκεσε περίπου 32 ώρες. Αφαιρέθηκε λίπος απο τους γλουτούς προκειμένου να τονιστούν να μάγουλα, τοοθετήθηκαν συνδετήρες SKAGIAS για την αποκατάσταση του μετώπου και οδοντογλυφίδες CLEAN TEETH προκειμένου να σταθετοποιηθεί η μικρή βλεφαρόπτωση. Το επόμενο βήμα, είπε ο κ. ΠΙΕΤΑΣ είναι η μεταμόσχευση εγκεφάλου, για την οποία η κ. Τρέμη έχει μικρές αναστολές.

ΖΩΔΙΑ
Η Σελήνη στην Ανδρομέδα δεν αφήνει περιθώρια για επιλογές. Οι Σκορπίοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την Παρασκευή 7.15-12.42μμ., ενω οι Ζυγοί φάινεται να μπάινουν σε μια φάση ευνοϊκών εναστριών. Όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα χρειαστεί να βάλλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για την πληρωμη παλιών λογαριασμών. Οι Δίδυμοι παραμένουν σε κατάσταση εγρήγορσης αφου στον οίκο του Ερμή γίνεται πολύ συζήτηση για το μέλλον τους. Οι Κριοί και οι Τοξότες καλό θα είναι να καταφύγουν στα Ταρω γιατί από την πολύ συννεφιά δεν φαίνονται τα άστρα που τους επηρεάζουν. Μια ενδιαφέρουσα ΄πρόταση από Α, θα ακούσουν όσοι Ταύροι έχουν ωροσκόπο στον Αιγώκερω, ενω οι Παρθένοι φάινεται να διανύουν τη καλυτερη περίοδο της...έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Γοητέψτε το σύντροφό σας με αφροδισιακά εδέσματα, όπως Μπριαμ και Γαρδουμπακια. Συνοδέψτε με ένα κρασί πορτοκαλοκίτρινο του 1920 (πολύ καλή χρονιά, ξεσκιστηκε να βρέχει) και κλείστε το γεύμα με μια πρόταση γεμάτη υποννοούμενο...τουλούμπα με παγωτο φυστίκι.

Tomorrow will be ..another day !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου