Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝ.ΙΔΙ, ένα κόμμα για...κόμματους!

Σήμερα Κυριακή 14.9.2009 υπογράφηκε η ίδρυση του κόμματος που θα διαμορφώσει το πολιτικό τοπίο αυτής της χώρας και θα βγάλει από το αδιέξοδο πολλούς συμπολίτες μας. Το ΠΑΝ.ΙΔΙ (Πανέμορφες Ιδιοφυϊες) είναι ένα κόμμα που προέκυψε μετά από λαϊκή απαίτηση και είναι έτοιμο για...Όλα!!!!
Το κόμμα μας δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, δεν τάζει, δεν ορκίζεται. Είναι κόμμα δράσης. Τα μέλη της αποτελούν το enfant gate της ελληνικής κοινωνίας, και χαρακτηρίζονται από απαράμιλλο κάλλος, αβυσσαλέα εξυπνάδα, ειλικρίνεια, εργατικότητα, λογική και αμεροληψία. Ομιλούν αγγλικά, γαλλικά, είναι κάτοχοι του ECDL, τους αρέσουν τα ταξίδια η μουσική και το διάβασμα. Τον ελεύθερό τους χρόνο των αφιερώνουν σε φιλανθρωπικό έργο ΄και όνειρό τους είναι η παγκόσμια ειρήνη και ένα... Audi TT.
Το ΠΑΝ.ΙΔΙ προσκαλεί όλους τους ψηφοφόρους του στον προεκλογικό χορό που θα παραθέσει στο νυχτερινό κέντρο ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ. Το κλαρίνο του Μπαμπη Ζενέ, το βιολί του Στάθη Μίτσουλα και οι αισθαντική φωνή του Τάσου Περιβόλη θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρά και θα απογειώσουν το κέφι. (Τιμή φιάλης 100€ με ξηροκάρπι και αχλαδόμηλα).
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αισθητική αποκατάσταση των υποψηφίων που χρήζουν πλαστικών επεμβάσεων (εξαιρείται ρινοπλαστική και ανόρθωση γλουτών). Με αυτό τον τρόπο τα άξια μέλη μας θα ανταποκρίνονται στο ..πρώτο μέρος του ονόματος του κόμματός μας, αποθεώνοντας την ελληνική καλλονή.
Πολιτικά το ΠΑΝ.ΙΔΙ κινείται προς το ΚΕΝΤΡΟ και λίγο ΑΡΙΣΤΕΡΑ - 2 τετράγωνα μετα το ψιλικατζίδικο του Σίμου- με ποικίλλα στοιχεία ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. Ενω δεν θα λείψουν και τα στοιχεία καπιταλιστικής φιλοσοφίας με έκδηλα ψίγματα Μαρξισμού.
Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια θα σημαδεύσουν τη δράση του κόμματος μας. Δεν θα κρύβουμε τίποτα: το ειδικό γραφείο ΡΟΥ.ΦΑ.ΜΙ (Ρουσφέτια, φακελλάκια, μίζες) θα διαχειρίζεται με ακεραιότητα τις κρυφές επιθυμίες κάποιων πολιτών μας, καταθέτοντας τα ...δωράκια τους στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, παρουσιάζοντας έτσι για πρώτη φορά στη χώρα τη formula της εξατομικευμένης πολιτικης. Με αυτό το σχήμα διακυβέρνησης το ΠΑΝ.ΙΔΙ θα δίνει στον κάθε πολίτη αυτό που χρειάζεται: Θέλεις η κόρη σου η Ζαμπέτα να διοριστεί στην εφορία αρχαιοτήτων; Δεν μας πειράζει αν τελείωσε το νηπιαγωγείο ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ με λίαν καλώς, ούτε το γεγονός ότι παλιά λεγόταν Τέλης. Δεν υπάρχει ρατσισμος στο ΠΑΝ.ΙΔΙ!!!! Δεν μας νοιάζει εάν, προκειμένου να κάνει επέμβαση κρεατάκια ο Μιχαλάκης, δώσετε κατίτις στο γιατρό και παρακάμψει την μεταμόσχευση μυελού, προκειμένου το μικρό αγόρι να κόψει τη μύξα και το φλεμα. Τέρμα στην ισοπεδωτική πολιτική που θέλει τους πολίτες όλους ίσους σε όλα! Φτανει πια.
Το ΠΑΝ.ΙΔΙ θα επιβάλει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Όποιος δεν καπνίζει θα διώκεται ποινικά (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Σ. ΚΕΡΑΝΗ & Μ. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ). Στα σχολειά μας θα διαδοθει σκοπίμως ο ιός των χοίρων ώστε να νοσήσουν όλοι να ξεμπερδεύουμε και να μην ζουμε με αυτή την ψυχοφθόρα αγωνία. Στα νοσοκομεία μας θα δώσουμε τη δυνατότητα στον ασθενή να νιώσει "ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ" φέρνοντας τα δικά του κλινοσκεπάσματα, τη δική του πάπια και εν ανάγκη και το δικό του γιατρό. Τέρμα στα απρόσωπα λευκα σεντόνια, τέρμα στις πάπιες μιας χρήσεως. Στα Πανεπιστήμια θα δώσουμε στους φοιτητές το χρόνο να απολαύσουν τη φοιτητική ζωή καταβάλοντας ένα συμβολικό ποσό για την εξέταση των μαθημάτων (50€/τεμ για τα μαθήματα του α' έτους, 55€/τεμ για το β΄, και πάει λέγοντας), ενώ για τις πτυχιακες εργασίες θα αναγνωριστεί το δικαίωμα της ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: δηλ.100 φοιτητές θα μπορούν να παρουσιάσουν την ίδια πτυχιακή εργασία, πέρνοντας δώρο 500 μόρια για μετέπειτα διορισμό.
Φίλοι και φίλες ψηφοφόροι οι νεωτερισμοί του ΠΑΝ.ΙΔΙ δεν έχουν τέλος. Μαζί θα προχωρήσουμε σε μια Ελλάδα που αγαπάμε, σε μια πατρίδα που ονειρευόμαστε. Θα ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και το ελληνικό μεγαλείο θα λάμψει και πάλι.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΚΑΙ... ΙΔΙΟΦΥΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ (εδω υποτίθεται ότι πέφτει μουσική ξεσηκωτικού τύπου - πχ. Σ' ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ, MY NUMBER ONE κλπ)

ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Αλεξία Μπακοπούλου, Κλώντια Σίφερ, Ελ Μακφέρσον, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Αλέξης Γεωργούλης, Απ. Τότσικας, Μόνικα Μπελούτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου