Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΣΤΗΝ ...ΤΣΕΠΗ!

Αγαπητοί φίλοι. Αντιπαρέρχομαι το βασικό μου χάρισμα, την μετριοφροσύνη, γιατί οι συγκυρίες το επιβάλλουν. Είμαι πολυ φανταστική, είμαι ανυπέρβλητη και τεράστια αφού κατόρθωσα αυτό που ένας Τριανταφυλλόπουλος θα χάριζε το Cayenne του για να το εξασφαλίσει. Ο Χατζηνικολάου θα ορκιζόταν πίστη στον Λενιν, ενώ η Τρέμη θα δεχόταν να πάρει τουλάχιστον 30 κιλά ! Εχω στα κρινοδάχτυλά μου το κείμενο της εξαγγελίας του τιμημένου και εργασιομανή (αν το PS2 θεωρείται εργασία) Πρωθυπουργού μας για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Παρακαλώ όχι υστερίες και λαϊκισμους του τύπου "Εισαι Θεά", "Που περπατάς να προσκυνήσουμε" κλπ. Σεμνά και ταπεινά. Έτσι θα μοιραστώ μαζί σας την ανακάλυψη του αιώνα - μετά το internet και το πλυντήριο πιάτων!!
(Θα παρακάμψω ευχαριστίες και χαιρετισμούς στον... πλάτανο)
"Η χώρα περνάει δύσκολές στιγμές. Η ΝΔ έλαβε ρητή εντολή το 2004 να διεκπεραιώσει τη διαδικασία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ένα τυπογραφικό λάθος στην λαϊκή επιταγή μας ανάγκασε να γίνουμε κυβέρνηση. Εμεις αρχικά πιστέψαμε ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ήταν να φροντίζουμε το χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, να καθαρίζουμε την πισινα στο κλειστό, να γυαλίζουμε τα κουπιά στο κωπηλατήριο του Αγ. Κοσμά και να φροντίζουμε τα γεύματα των αθλητών να είναι πλούσια σε πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Zeppelin φροντίζαν την ασφάλεια του λαού, οι ταξιτζήδες πήραν ιδιαίτερα μαθήματα savoir vivre, η κ. Αγγελοπούλου ντύθηκε πατρινό καρναβάλι προς τέρψιν και διασκέδαση του λαού μας, ενώ ο κ. Ζακ Ρόγκ μίλησε και ελληνικά για να μας ευχαριστήσει για την υπερπαραγωγή!
Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Από αυτό εδώ το βήμα ως πρόεδρος της φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ δηλώνω not guilty για κατηγορίες που επιρρίπτονται στην άξια και θεόσταλτη κυβέρνησή μας.
Όχι κύριοι, δεν κάναμε καμια συναλλαγή με τους βατοπεδινούς, απλά θέλαμε να έρθουμε πιο κοντα στο Θεό. ΑΝ για να γίνει αυτό, αν για τη σωτηρία της ψυχής του έθνους απαιτήθηκαν κάποια εκατομμύρια Euro, εμείς δεν τα τσιγκουνευτήκαμε, είμαστε κιμπάρηδες. Πληρώσαμε για να έχει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα πρωτο τραπέζι πίστα (με DIMPLE και ποικιλία τυριών!!!!) στον Παράδεισο. Ούτε βάλαμε το έθνος σε άσκοπα έξοδα, αφού η σύζυγος του κ. Βουλγαράκη εκουσίως προσφέρθηκε να καλύψει συμβολαιογραφικά τη θεϊκή αυτή στιγμή με προσωπική αυταπαρνηση και ανυστεροβουλία. Όσο για τα όσα καταλογίζουν στον φίλο μου Θόδωρο και στην ατάλαντη γυναίκα του τα διαψεύδω! Η αγροικία στο Καπανδρίτι χτίστηκε με πολύ προσωπική δουλειά από τον ίδιο και φίλους του κόμματος, που αψήφησαν, δισκοπάθειες και οσφυαλγίες και ζαλώθηκαν το πυλοφόρι και τον τενεκέ! Η δε πισίνα -ολυμπιακών διαστάσεων- εσκάφθει από τα παιδιά μου με φτυαράκια αγορασμένα από την ίδια τη Νατάσα στο JUMBO Κηφισιάς!
Κακόβουλοι υποστηρίζουν ότι καταχραστήκαμε το δημόσιο χρήμα και αδειάσαμε τα ταμεία και ότι για να τα γεμίσουμε επιχειρούμε τωρα να αδειάσουμε τις τσέπες του απλού πολίτη! Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος, πόση λάσπη, πόση κακεντρέχεια! Εμείς απλά θέλαμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ να ζηλέψει και να δουνε πως είναι να είσαι εσύ στην εξουσία και να τρως και οι άλλοι, που πριν τρώγανε, τώρα να κοιτάνε! ΈΝα μάθημα ζωης, ένα μάθημα ηθικής, αυτό ήταν. Και τα όσα μας καταλογίζει το γκόλουμ του ΚΚΕ τα αγνοώ γιατί όσοι είναι εξω άπο το χορό λένε πολλά τραγούδια.
Μας ενέπαιξαν ότι κάψαμε τη χώρα -κυριολεκτικά ή μεταφορικά αυτό ακόμα δεν το έχω ξεδιαλύνει. Εμείς θα χρεωθούμε τα τσιγάρα που φουντώσαν την Πάρνηθα; Εμείς θα χρεωθούμε στο σπερματσέτο που έκανε παρανάλωμα την Πεντέλη; Εμείς θα χρεωθούμε το μπάρμπεκιου στην Ηλεία! Πόσα λοιπόν; Πόσα ακόμα;;;;;;;; (Εδώ δακρύζει και τρώει ένα κριτσίνι με λίγο κασέρι για να τον πιάσει).
Είναι ώρα ευθύνης για όλους και πρέπει όλοι να σφίξουμε τα Feragammo ζωνάρια μας, να ανασκουμπωθούμε και να δουλέψουμε. Εγώ λόγω υπερκόπωσης θα απέχω και θα παραδώσω τα σκήπτρα σε εκείνη που χρόνια τώρα ξερογλείφεται βλέποντας τον πρωθυπουργικό θώκο. Εγω ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ανιψιός του ηγέτη που κατάφερε να κάνει την Αθήνα σαν τα μούτρα του, παραδίδω τα σκήπτρα της εξουσίας στην.......(τυμπανα τσίρκου πριν ο Ελέφαντας κάνει κατακόρυφο)...Πετρούλα Κωστίδου. Είναι η μόνη που έχει πλήρη επίγνωσει των σημείων των ...καιρών και , κατα τα λεγόμενά της, πάντα ...τελειώνει... ό,τι αρχίζει!!!! Η εμπειρία μου στο EURO 2009 και οι γνώσεις μου στο SUPER MARIO θα είναι στη διάθεσή της. "
ΑΞΙΟΣ , ΑΞΙΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου