Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η μάχη της ..ξαπλώστρας

Εγώ, ανέμελη και τρισχαριστωμένη, με μαγιό που αποθεώνει τις αγαλματένιες γραμμές του τέλεια σμιλεμένου μου κορμιού, κάθομαι σε μια ταπεινή ξαπλώστρα σε παραλία της Πάρου, ονόματι...Μοναστήρι. Πίνω έναν ενισχυμένο Cappucinno Freddo, και διαβάζω με περισπούδαστο ύφος την επικείμενη κόντρα στην αρένα των πρωϊναδικών μετάξυ της κυρίας του Μπουμπούκου και της απόλυτης Ελληνίδας παρουσιάστριας (μεταξύ άλλων 17 περίπου). Ξάφνου μέσα στη σιγαλιά του πρωϊνού...πουσιού, μια στεντόρεια φωνή σκίζει τη γαλήνη του τοπίου..."εδω ρε είναι Ελλάδα και δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω"!
Χαριτωμένη Ελληνίς, περι τα πεντήκοντα και βάλε έτη, φέρουσα χρυσούν καφτάνι, γυαλί τύπου "ΕΚΔΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ, ΤΑΜΑΤΑ", με ξύλινο τσόκαρο - για να δένει με την ιδιοσυγκρασία της- μαλλί στο κόκκινο, αυτό της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και ...καυτα χειλη, τα οποία τα είχαν περιποιηθεί ή σφίγκες ή κάποιος πλαστικός ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ, τρέχει ως άλλη γαζέλα, κραδαίνοντας ένα μπουκάλι BIZ BUIN (SPF3). Είναι εμφανές ότι κατευθύνεται προς τον αλλοδαπό πλαζ manager, ο οποίος έχει παραπληροφορηθεί σχετικά με την εμφάνισή του και περιφέρεται με ύφος ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ και βάλε. Μιλάμε για τον Αλβανικής καταγωγής Μίλο, MVP στο Στρουμφοχωριό 1.50m, φέρων ψάθινο καπέλο αλα Μανταλένα, καυτό μπλουζάκι τιραντε "Paros For Ever", σαγιονάρα MITSUKO SEA COLLECTION και σορτσάκι πεντακάθαρο μάρκας "MΑDEPSE TI EHO EPANO MOU". Τα εκφραστικά του μάτια καλύπτουν περίτεχνα ένα ζευγάρι γυαλιά μοντέλο ΜΥΓΑ (χωρίς υαλοκαθαριστήρες).
Η Μπεμπε της πλαζ έχει ανακαλύψει ότι οι ξαπλώστρες, τις οποίες έχει κλείσει από την προηγούμενη για εκείνη και για τις 2 φίλες της (3 αν λάβετε υπόψη σας ότι η μια πρέπει να την ψαχνει η WWF),εχουν παραδοθεί στα χέρια αλλοθρήσκων Ιταλών από τον PLAZ MANAGER Μιλο (της Έριδος). Και ενω το τσόκαρο σφηνώνει με χάρη στην παχιά άμμο του Μοναστηρίου και η Χαλκιά της παραλίας αδυνατεί να καταδιώξει το φωτομοντέλο του στρουμφοχωριού, λέει την ατάκα που κάθε Έλληνας λατρεύει. "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ"!!!! Έδώ τα πριμα έχουν ανέβει πολύ και ο ηχολήπτης έχει εγκαταλήψει την κονσόλα! Εντωμεταξύ οι δαιμόνιοι Ιταλοί άξια τέκνα του Grande Gamikou Μπερλουσκόνι, δεν κινούνται λες και τους έχουν ρήξει αντισεισμικά πέδιλα! Και τότε εμφανίζεται από το beach bar ο ..Αρμόδιος. Τοπικός παράγοντας, λεβέντης, ηλιοκαμμένος στο grill στους 250ο, με ναυτικό καπέλο, πούρο αγνώστου διαμέτρου και γυαλί καθρέφτης της ...ψυχης. Έφερε επίσης φανέλα ΑΤΘΙΣ μοντέλο ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ και ψάθινα σκαρπίνια, τα οποία έτειναν να γίνουν πέδιλα, αφού σε κάποια σημεία η ψάθα είχε δεινοπαθήσει. "Παρακαλώ Μανταμ τι τρέχει?" και παραλληλα σκάναρε την Μπεμπε από πάνω μέχρι κάτω! Η Μπεμπε διηγείται την δακρυβρεχτη περιπετειά της, στολίζοντας σαν επιτάφιο τον ΠΛΑΖ MANAGER που έδωσε τις ξαπλώστρες που είχε reserve από την προηγούμενη μέρα. Ο Ποπάυ Αρμόδιος, πλησιάζει τους Ιταλούς γειτόνους και κρατώντας ένα PROFICIENCY στο δεξί χέρι και τα άπαντα του Σαίξπηρ στο άλλο λεει "Ante re malakes sto house sas. Lady - και δείχνει την μανταμ όπως οι λουλουδούδες στον αοιδό τον κιμπαρη που κερνάει την σαμπάνια-edo money". Οι Ιταλοί ποιούν τους Κούρδους. Τότε ο Ποπάυ μέ το blotooth ομιλεί και καλεί 3 παλληκάρια - όχι απο το Αϊβαλί- που έρχονται να συνδράμουν στην εκδίωξη του Ιταλικού ιμπεριαλισμού. Αμα τη εμφανίσει των τριών (ο ένας πρέπει να την κάρφωνε την όπισθεν...άρα 2 παλληκάρια και μια.. αμφιβόλου)η Μπεμπε εμφανίζει έντονη εφίδρωση και σιελόρροια ατενίζοντας τον βοηθό Νο1
τον οποίο ακολουθεί κατα πόδας ως άλλος Αζώρ, ενω παράλληλα αλάλλαζε καλοπροαίρετες κατάρες θρησκευτικού περιεχομένου για τις σεβαστες οικογένειες των Ιταλών. Όταν οι τρεις καμπαλέρος στήθηκαν μπροστά στους δόλιους Ιταλούς και τους ζήτησαν ευγενικά, με βλέμμα laser να παραδώσουν τις ..κατεχώμενες ξαπλώστρες στις κυρίες, οι αλλόθρησκοι ετράπησαν εις άτακτον φυγήν, οσμιζόμενοι το επικείμενο remake της ταινίας "ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ". Η Μπεμπε ευχαριστεί θερμα το τριο Μπελκαντο, κάνοντας ιδιαίτερη μνέια στην αυτοθυσία του πιο brutal, και τους ζητά να απολυθεί ο Πλαζ Manager που "αδυνατεί να διευθύνει μια παραλία με τόσο καλό κόσμο".
Εδω καλοί μου φίλοι θα πρέπει να αναφέρω ότι στην εν λόγω παραλία για βρεις ξαπλώστρα και ομπρέλα να στεγάσεις το φιδίσιο σου κορμι πρέπει στις 10.30πμ στο αργότερο να είσαι ...απίκο. Και βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε οπωσδήποτε ότι τη διαχείριση την παραλίας έχει αναλάβει ο Δήμος (όχι ο Βερύκιος) ο οποίος είχε δομήσει με makreting plan τις αρμοδιότητες (ΑΡΜΟΔΙΟΣ-ΤΡΙΟ ΣΦΑΛΙΑΡΑ-ΠΛΑΖ MANAGER).
Επιβεβαιωμένες πηγές μας αποκάλυψαν ότι ο Πλάζ Manager έχει καταθέσει ήδη το βιογραφικό του για τη θέση Brand Manager στην Psarou Beach Hodings.
Με αυτο το ιστορικό όμως στην πλάτη του, το πολύ στα Παλούκια της Σαλαμίνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου