Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ...ΤΡΕΧΕΙ!

Ευχαριστώ το Θεό, τον ατζέντη μου, την οικογένειά μου και την...επικαιρότητα για την καθημερινή τροφή προς άκρατον σχολιασμόν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της φετεινής χρονιάς, μετά τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, κινδυνεύει να γκρεμιστεί καθώς το καστ των ηθοποιών δεν συμφωνεί με τη διανομή των ρόλων και το σενάριο. Έτσι η μεγαλόπνοη σειρα TO DEBATE μένει ξεκρέμαστη λόγω των βεντετισμών των βασικών πρωταγωνιστων. Ο ζεν πρεμιερ κ. Καραμανλής (Ζήσης) ζητάει τη κάμερα της κ. Διγενη για να του κόβει λίγο τα μάγουλα και την περιφέρεια που βγάζει 2-3 βουλευτές άνετα. Ο Μάνατζέρ του κ. Αντώναρος δήλωσε ότι ο ρόλος του Ζήση του Νταβατζή, ιδιοκτήτη του club ND, που έχει προβλήματα όρασης και χρόνιες αιμορροϊδες, δεν δίνει στον πελάτη του τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αν από το σενάριο αφαιρεθεί η αναφορά στην νόσο των αιμορροϊδων ο κ. Καραμανλής, είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπός του, θα χαρεί να ενσαρκώσει ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, και ας είναι και προαγωγός. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα;
Ο συμπρωταγωνιστής του κ. Παπανδρέου (Ιερόθεος ή Ζανίν), αρνείται να παίξει το ρόλο του παππα τραβεστί, με πατέρα σε ειρηνευτική αποστολή στο Κόσσοβο, μητέρα αγνώστων στοιχείων και μια αδελφή στα καράβια, από ευαισθησία απέναντι σε αυτες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η κ. Παπαρήγα (Ζιζέλ) εξεμάνει όταν της ζητήθηκε να κάνει 2 γυμνά πλάνα, καθώς, όπως υποστηρίζει, το κοινό θα πρέπει να εστιάσει στο ταλέντο της και ουχί στο λάγνο της κορμί. Ο κ. Τσίπρας (Σταυραετός) σε ρόλο ανθυποκομπαρσου, εναντιώνεται στον ρόλο που τον θέλει να παίζει τον τρελο του χωριού που ψάχνει επί 3 χρόνια το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας προκειμένου να δηλώσει συμμετοχη στο X -Factor. Ο κ. Καρατζαφέρης (Βλαντιμίρ Λένιν) αποχώρησε από το σετ όταν ενημερώθηκε ότι το όνομά του στο σήριαλ θα είναι ΛΕΝΙΝ, καθώς επρόκειται να υποδυθεί έναν Ρώσο μαφιόζο με Τσετσένικες ρίζες, που εκδίδει την Αλέκα και τη Ζανίν-Ιερόθεο και πουλάει προστασία στο μαγαζί του Ζήση. Όταν ο Ζήσης οδηγείται στην ασυνομία ως μαρτυρας για το έργο του Βλαντιμιρ δηλώνει ότι δεν το έχει ...δει ποτέ.Και εκει απογειώνεται η δράση.
Η REZILI PRODUCTIONS σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θα εξετάσει τα αίτήματα των πρωταγωνιστών προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα και να δοθεί στο κοινό μια σειρά σταθμός (τρενου) για την ελληνική τηλεόραση.
(ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΙΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/9 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ, ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ)

-Αλ. Παπαρήγα: "Το ζητούμενο είναι το βράδυ των εκλογών να είναι φοβισμένα και τα δύο κόμματα." Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία Αλέκα ότι στις 4 Οκτωβρίου η Ελλάδα δεν θα γιορτάσει το Halloween (Cheat or Treat), να μην μπει στον κόπο η γυναίκα να κόβει κολοκύθες και να ντύνεται φάντασμα.

ΤV
Στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα κινήθηκε η συντακτική ομάδα της πρωϊνής εκπομπής του ALPHA "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ". Για να μην προκαλέσουν λοιπόν το κοινό αίσθημα με κοψίδια, γαλατομπούρεκα και διπλόπιτα αποφάσισαν να καταργήσουν τη στήλη της μαγειρικής. Έτσι φέτος στην εκπομπή κανένας δεν θα βάζει το τσουκάλι στη φωτιά. Η στήλη της μαγειρικής θα αντικατασταθεί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές ΣΑΡΙΖΑ, από τη στήλη ALMOUNIA'S DIET όπου διαιτολόγοι και ειδικοί σε θέματα διατροφής θα προτείνουν εδέσματα που θα ανταποκρίνονται στις αξίες και τις αρχές του γκουρού της διατροφικής ανέχειας ALMOUNIA. Τηλεφωνικοί - on air- διαγωνισμοί θα προσφέρουν δώρα κουπόνια σισιτίων και ταψια μπομπότας, ενώ στο τέλος κάθε εβδομάδας θα κληρώνεται ένα ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε, όπου ο τηλεθεατής θα εχει τη δυνατόητα να γνωρίσει τα χειρότερα, ώστε να εκτιμήσει τα ...καλύτερα

ΚΟΣΜΙΚΑ
Η διακεκριμένη θεατρολόγος κ.Μαριλένα Παναγιωτοποπούλου βάφτισε τον μονάκριβο γιό της υπο το βλεμμα πλήθους κοσμικών παρουσιών. Τα βαφτιστικά του νεοφώτιστου ήταν ειδική παραγγελία από τις ΗΠΑ και ράφτηκαν ειδικά για τον νεαρό - μια κουφή τρεις πηδηχτες- από την μαμα του κ. Ομπάμα που διατηρεί ραφτάδικό στο Χάρλεμ, δίπλα από το μπαρμπερικο του Μπαρμπα Μπεν, που παράτησε τη χτένα και το ψαλίδι για να ασχοληθεί με τα ρύζια. Η ευτυχισμένη μητέρα δήλωσε ότι πηγε πολλες φορές τον μικρό στην εκκλησία ώστε να εξοικειωθεί με το περιβάλλον, καθώς είχε βάσιμες υποψίες ότι θα τον καταλάβει ο εξαποδός και αντί για Κωστάκη θα τον βγάζαν ...Τσάκι. Ο μικρός ήταν πολύ συνεργάσιμος στη διάρκεια του μυστηρίου εκτός από 3 ολικές περιστροφές κεφαλιού και μια εξαγωγή πράσινων υγρών, που δεν ανησύχησαν τον πατέρα Ονούφριο- που είχε ζαλωθεί τρεις πλεξίδες σκόρδα. Μετά την εκκλησία ακολούθησε πάρτυ με θέμα Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ.

ΖΩΔΙΑ
Με τον Ερμή ανάδρομο΄φίλοι μου, τι να πει κανείς! Όταν το φεγγάρι έρθει στη γέμωσή του θα επανέλθουν οι συναστρίες και θα ανανεωθούν τα τσάκρα σας. Μέχρι τότε όμως αποφύγετε τηλεοπτικά debate και πολιτικές ανακοινώσεις.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Η σημερινή συνταγή είναι ένα γλύκισμα που προσφέρεται στα Πομακοχώρια, κατά την περίοδο εκλογών σε όσους καταπιάνονται με την πολιτική: ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ καλά μελωμένη με πλούσιες ραβδώσεις, για μεγαλύτερη ικανοποίηση του...ουρανίσκου.


ΤΑΙΝΙΕΣ
ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ: δείτε το παρέα με μια καρτέλα δραμαμίνες και καλό είναι να μην έχετε φάει πριν. Το μονοκάμερο ανταγωνίζεται επάξια το "Δημητρουλα" μεσοπελαγα με 8 μποφώρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου